Barion Pixel
Magánegészségügyi szolgáltatások elérhető áron!

Tájékoztató az LMDoki applikációról nem kizárólag a Medio-t használó egészségügyi intézmények és magánorvosok részére

Ötlet és megoldás

Az ötletünk – amellyel a Hiventures tőkebefektető bizalmát is elnyertük – egy olyan mobilapplikáció fejlesztése volt, amellyel kedvezményes, last minute orvosi időpontokat lehet foglalni. Tervezésekor a vizsgálatok előtti 2-72 órára koncentráltunk, és egy “jól látható” 10-30%-os kedvezménnyel számoltunk.

Az LMDoki nem egy újabb, orvosi naptárból történő időpontfoglalást biztosító weboldal, szolgáltatás, hanem egy speciális alkalmazás, amely a kedvezményes vizsgálati időpontokat helyezi fókuszba, és amellyel bárki, bárhol, gyorsan és egyszerűen tud időpontot keresni, foglalni vagy figyelést beállítani. 

A magánegészségügyi intézmények részére pedig lehetőség 

  • egy új felületen megjelenni,
  • új célcsoportokat elérni, 
  • a lemondásokat kezelni, 
  • a kapacitás-kihasználtságukat javítani.

Beállítási információk a Medio rendszeréhez

A Medio rendszerét használó intézmények az LMDoki applikációt, mint csatorna használhatják az időpontok megjelentetésére, így egyszerűen és gyorsan beállíthatják, majd tesztelhetik a megjelenést.

Kérjük, hogy a Medio Beállítások menüjében a Forgalmi csatornák menüpontban az utolsó előtti oszlopban szereplő LMDoki-t jelöljék be azoknál a vizsgálatoknál, ahol alkalmazni szeretnék.

Amennyiben ez elfogadásra és beállításra került, a Vizsgálatok menüpont Vizsgálatok szerkesztésénél a kiválasztott vizsgálat szerkesztési oldalán lehet az LMDoki kedvezményeket beállítani.

Fontos, hogy a last minute kedvezmény kategóriák mindig igazodjanak a „Mennyivel lehet korábban foglalni? (óra)” mezőben beállított értékhez és az intézmény időpontkezelési beállításaihoz, szokásaihoz és rugalmasságához.

Az applikáció célja, hogy a még betöltetlen vagy utolsó pillanatokban lemondott üres időpontok lefoglalásra kerüljenek, illetve a kedvezmények lehetőségével új páciensekhez, célcsoportokhoz jusson el az időpontajánlat.

Fontos, hogy az LMDoki kedvezményes ár csak a feltüntetett vizsgálatra árra vonatkozik, a helyszínen egyeztetett további vizsgálatok vagy beavatkozások árazására már nem.

Javasoljuk 2 vagy 3 kedvezménykategória beállítását 10-30%-os tartományban, a vizsgálati időpont előtti 2 és 72 óra közötti időszak felbontásával. Ez lehet akár orvosonként, akár vizsgálatonként is különböző, a folyamatos szinkronizálásnak köszönhetően a Medioból csak az üres időpontok kerülnek át az LMDokiba.  

3 kategóriás beállítási javaslatok az LMDoki alkalmazás teszteléséhez:

Képernyőfotó 2022-05-23 - 20.29.27
Képernyőfotó 2022-05-23 - 20.32.18
Képernyőfotó 2022-05-23 - 20.41.03

2 kategóriás beállítási javaslatok az LMDoki alkalmazás teszteléséhez:

Képernyőfotó 2022-05-23 - 20.41.49
Képernyőfotó 2022-05-23 - 20.43.02

Természetesen lehetőség van 1 kategóriás beállításokra is. 

Ha a kedvezmény értéke 0 százalék, akkor az időpont kedvezmény nélkül megjelenítésre. Ez a bevezetési időszakban megengedett, azonban foglalás esetén ebben az esetben is felszámításra kerül a legalacsonyabb 490 Ft-os foglalási díj a páciensnek.

Letölthető applikáció

Az LMDoki mobil alkalmazás április végétől ingyenesen letölthető Androidra a Google Play Áruházban, IOS-re pedig az App Store-ban. Az áruházi keresőbe elegendő annyit beírni, hogy LMDoki. Napi munkához és az időpontok ellenőrzéséhez javasoljuk a webapp letöltését az asztali számítógépre vagy notebookra: app.lmdoki.hu

Piackutatással validált üzleti modell

Üzleti modellünkben – eltérően a hagyományos időpontfoglaló oldalaktól – nem az egészségügyi intézmény fizet az időpontok megjelenítéséért, foglalásáért illetve azok promóciójáért. 

Az Önök „hozzáadott értéke” maga a kedvezmény, amelyért cserébe az időpontot foglaló páciens fizet – az elérhető kedvezmény értékétől függő –  foglalási díjat az applikáció részére.

Jelenleg érvényes LMDoki foglalási díj táblázat:

Kat. Foglalással elérhető kedvezmény Foglalás díja (bruttó)
1. 0 – 4.000 Ft 490 Ft
2. 4.001 – 7.000 Ft 990 Ft
3. 7.001 – 9.999 Ft 1.490 Ft
4. 10.000 – 14.999 Ft 1.990 Ft
5. 15.000 – 24.999 Ft 2.990 Ft
6. 25.000 Ft felett 4.990 Ft

A bevezetési időszak marketing támogatása

Az applikáció letöltésének hirdetése párhuzamosan történik a csatlakozó intézmények, magánorvosok promóciójával, elsősorban online felületeken: Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube, Ads Alkalmazáshirdetések és Keresőhirdetések). 

Szeptember elején jelent meg az applikáció kupon és kredit funkciója:

  • lehetőség van kreditek előzetes vásárlására, így gyorsan és egyszerűen lehet majd a foglalási díjat a tárcából kifizetni
  • 500 Ft-os kuponnal fogjuk a regisztrációt jutalmazni, amely elegendő lehet az első foglalás ingyenes elvégzésére.

Az LMDoki Kft. az applikáció üzemeltetése mellett online marketing szolgáltatásokat is végez egészségügyi intézmények részére. Szolgáltatásainkról ide kattintva olvashat bővebben.

További információ és személyes találkozó egyeztetése

Szabó Ákos
alapító, ügyvezető
+36 30 535 9639
szabo.akos@lmdoki.hu 

Bemutató videónkból kiderül, hogy mire használható!

Felhasználói útmutatónk segít az applikáció használatában!

Webapp felület Medio használóknak a könnyebb ellenőrzéshez

A Mymedio rendszerét használó intézmények részére az LMDokiban megjelenő időpontok asztali számítógépen történő ellenőrzéséhez használható az LMDoki applikációt webapp verziója az alábbi linkre kattintva: https://app.lmdoki.hu/

Google Play 480× 160
App Store 480× 160