Barion Pixel
Magánegészségügyi szolgáltatások elérhető áron!

Tájékoztató az LMDoki beállításához intézmények részére

Segítség orvosoknak, foglalásokért felelős munkatársaknak az LMDoki első beállításához, az intézmény, az orvosok, a vizsgálatok és az időpontok rögzítéséhez.

Ötlet és megoldás

Az ötletünk – amellyel a Hiventures tőkebefektető bizalmát is elnyertük – egy olyan mobilapplikáció fejlesztése volt, amellyel kedvezményes, last minute orvosi időpontokat lehet foglalni. Tervezésekor a vizsgálatok előtti 2-72 órára koncentráltunk, és egy “jól látható” 10-30%-os kedvezménnyel számoltunk.

Az LMDoki nem egy újabb, orvosi naptárból történő időpontfoglalást biztosító weboldal, szolgáltatás, hanem egy speciális alkalmazás, amely a kedvezményes vizsgálati időpontokat helyezi fókuszba, és amellyel bárki, bárhol, gyorsan és egyszerűen tud időpontot keresni, foglalni vagy figyelést beállítani. 

A magánegészségügyi intézmények részére pedig lehetőség 

  • egy új felületen megjelenni,
  • új célcsoportokat elérni, 
  • a lemondásokat kezelni, 
  • a kapacitás-kihasználtságukat javítani.

Beállítási információk orvosi csatlakozáshoz

01
Regisztráció
Minden szereplőnek regisztrálnia szükséges az applikációba. A jövőbeli adminoknak, ha nem orvosok, akkor egyszerűen a Regisztráció gombra kattintva, az orvosoknak pedig a Csatlakozás orvosként feliratra kattintva. Orvosoknak a nyilvántartási számuk és legalább egy szakterület megadása kötelező. A regisztrációk a kiküldött e-mailek elfogadásával válnak teljessé.
02
Intézmény létrehozása
Kérjük, hogy jelezzék e-mailben vagy telefonon, ha elkészült legalább 1 admin és/vagy 1 orvos regisztrációja, és küldjék át részünkre az intézmény megjelenő adatait. Mi jóváhagyjuk az orvosi regisztrációkat, létrehozzuk az intézményt és hozzárendeljük az admin felhasználót, aki ezt követően az adminisztrációs felületen szerkesztheti az intézmény, az orvosok és a vizsgálatok adatait.
03
Időpont beállítása
Ha megtörtént az intézmény és az orvosok információinak rögzítése, amelyben nagyon szívesen segítünk, akkor beállíthatók az orvosok további szakterületei és az ezekhez kapcsolódó vizsgálatok is. Ha valami nem szerepel a kiválasztható elemek között, akkor jelezzék nekünk, mert új szakterületet és vizsgálatot nem tudnak felvenni. Ezután pedig már létrehozható az első last minute időpont is.

Napi munkához és az időpontok ellenőrzéséhez javasoljuk a webapp letöltését az asztali számítógépre vagy notebookra: app.lmdoki.hu

Az applikáció célja, hogy a még betöltetlen vagy utolsó pillanatokban lemondott üres időpontok lefoglalásra kerüljenek, illetve a kedvezmények lehetőségével új páciensekhez, célcsoportokhoz jusson el az időpontajánlat.

Letölthető applikáció

Az LMDoki mobil alkalmazás ingyenesen letölthető Androidra a Google Play Áruházban, IOS-re pedig az App Store-ban. Az áruházi keresőbe elegendő annyit beírni, hogy LMDoki. Napi munkához és az időpontok ellenőrzéséhez javasoljuk a webapp letöltését az asztali számítógépre vagy notebookra: app.lmdoki.hu

A bevezetési időszak marketing támogatása

Az applikáció letöltésének hirdetése párhuzamosan történik a csatlakozó intézmények, magánorvosok promóciójával, elsősorban online felületeken: Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube, Ads Alkalmazáshirdetések és Keresőhirdetések). 

Szeptember elején jelent meg az applikáció kupon és kredit funkciója:

  • lehetőség van kreditek előzetes vásárlására, így gyorsan és egyszerűen lehet a foglalási díjat a tárcából kifizetni
  • 500 Ft-os kuponnal fogjuk a regisztrációt jutalmazni, amely elegendő lehet az első foglalás ingyenes elvégzésére.

Az LMDoki Kft. az applikáció üzemeltetése mellett online marketing szolgáltatásokat is végez egészségügyi intézmények részére. Szolgáltatásainkról ide kattintva olvashat bővebben.

Piackutatással validált üzleti modell

Üzleti modellünkben – eltérően a hagyományos időpontfoglaló oldalaktól – nem az egészségügyi intézmény fizet az időpontok megjelenítéséért, foglalásáért illetve azok promóciójáért. 

Az Önök „hozzáadott értéke” maga a kedvezmény, amelyért cserébe az időpontot foglaló páciens fizet – az elérhető kedvezmény értékétől függő –  foglalási díjat az applikáció részére.

Jelenleg érvényes LMDoki foglalási díj táblázat:

Kat. Foglalással elérhető kedvezmény Foglalás díja (bruttó)
1. 0 – 4.000 Ft 490 Ft
2. 4.001 – 7.000 Ft 990 Ft
3. 7.001 – 9.999 Ft 1.490 Ft
4. 10.000 – 14.999 Ft 1.990 Ft
5. 15.000 – 24.999 Ft 2.990 Ft
6. 25.000 Ft felett 4.990 Ft

További információ és személyes találkozó egyeztetése

Szabó Ákos
alapító, ügyvezető
+36 30 535 9639
szabo.akos@lmdoki.hu 

Bemutató videónkból kiderül, hogy mire használható!

Felhasználói útmutatónk segít az applikáció használatában!

Google Play 480× 160
App Store 480× 160