Barion Pixel
Magánegészségügyi szolgáltatások elérhető áron!

Rólunk

Az LMDoki Kft. 2022 áprilisában indította el Magyarországon az LMDoki mobilapplikációt, amelynek segítségével a felhasználók kedvezményes Last Minute (LM) magánorvosi időpontokat foglalhatnak.
A projekt ötlete 2019 tavaszán született és egy sikeres pitch-et követően a startup cég már az év végén elindulhatott a Hiventures  inkubációs tőkebefektetésével.
2020 az inkubáció éve volt:  a hazai és nemzetközi piackutatásnak, a lehetséges technológiák megismerésének, tesztelésének és az applikáció alapos megtervezésének köszönhetően 2021 tavaszán újabb befektetést (inkubáció+) kapott az LMDoki projekt.
2021 nyarától a fejlesztői csapat tovább bővült és a közös sikeres munka eredményeképpen decemberre már tesztelési fázisba került a mobilalkalmazás.
A vezető hazai medikai időpont foglalási rendszert üzemeltető szolgáltatóval 2021 szeptemberében aláírt megállapodással elérhetővé vált, hogy 2022. áprilistól Android és iOS platformon mindenki számára letölthetővé váljon az applikáció.
A vásárlás lélektana alapján mindannyian kedveljük az akciós lehetőségeket, a felgyorsult élet hatására könnyen alkalmazkodunk az utolsó pillanatokban elérhető lehetőségekhez, sokszor ezeknek köszönhetjük, hogy eljuthatunk olyan országokba, szálláshelyekre, színházi előadásra stb., amelyet esetleg nem engedhetnénk meg maguknak.
A hazai magánegészségügyi piacon egyre drágábbá válik a betegek elérése, probléma a lemondások kezelése és a kapacitáskihasználtság maximalizálása.
Páciensi oldalon a folyamatosan növekvő árszínvonal mellett kevés az elérhető kedvezményes orvosi időpont és nehezen áttekinthető a kínálat.
Kutatásaink alapján jelentős igény lenne last minute és kedvezményes orvosi időpontokra. Egyre elterjedtebbek az applikációk és a páciensek egyre nagyobb része használná időpontfoglalásra, sőt a kedvezményekért cserébe még foglalási díjat is fizetnének!