Barion Pixel
Magánegészségügyi szolgáltatások elérhető áron!
LMDoki Magánegészségügy Mobilapplikáció

A héten sok last minute időpont érkezett az LMDokiba!

A héten sok last minute időpont érkezett az LMDokiba!

Nem tudjuk pontosan előre mit hoz a jövő hét, hiszen az LMDokival last minute időpont, azaz utolsó pillanatos orvosi vizsgálatok foglalhatók.
Azt tudjuk viszont, hogy ezen a héten is sok kedvezményes vizsgálat közül válogathattak az applikáció letöltői.

Az Emineo Magánkórház ügyeletes radiológusa folyamatosan rendelkezik szabad helyekkel, így nálunk 20% kedvezménnyel több mint 50 fajta gyermek és felnőtt röntgenfelvételre jelentkezhetnek be.
Dr. Papp Marcell az Emineo sebésze akár azonnal is fogadja általános sebészeti szakorvosi vizsgálatra a pácienseket.

A Globe Medical Centerben Dr. Barna Anikó reumatológia szakorvosi vizsgálatára, és Zombori Zsófia pszichológia tanácsadására lehetett a héten kedvezményes időpontokat foglalni.

A Central Clinicben Dr. Dehkodania Feridoon számos beavatkozására kínált az applikáció akciós időpontokat: krónikus sebek vizsgálata és kezelése, bőrelváltozás (anyajegy, atheroma, lipoma) eltávolítása, sebészeti szakorvosi konzultáció, benőtt köröm sebészeti kezelése, bőrelváltozások eltávolítása, nagyobb jóindulatú daganatok eltávolítása, gyulladt kásadaganat eltávolítása, carbunculus feltárása, aranyér kezelés, proktológiai kisműtétek (vérrög eltávolítása, tályog feltárása).

Két szakorvos fül-orr-gégészeti rendelésre várta a felnőtt és gyermek pácienseket a Central Clinicben. Angológiai szakorvosi vizsgálatra 15% kedvezménnyel lehetett foglalni.

A Radivert Diagnostic last minute időpontjai MR, csípő natív és kontrasztos MR vizsgálat, natív MR vizsgálat szüksége esetén foglalhatók. Érdemes körülnézni!

Az LMDoki applikáció letöltése ingyenes, érdemes a mobilon tartani, hogy amikor szükség lenne rá, azonnal használható legyen. Az alkalmazásban figyelések is beállíthatók, akár szakterületre, akár orvosra vagy kedvezményre is, így azonnal értesítést kapunk, ha szabad időpont érkezik a rendszerbe. Mivel egyre több az időpont, egyre nagyobb esély az egyezésre!