Barion Pixel
Magánegészségügyi szolgáltatások elérhető áron!
Magánegészségügy Mobilapplikáció

Koronavírusteszt igazolás mobilon

Koronavírusteszt igazolás mobilon

“A GoodID COVID-19 Green rendszer célja, hogy az elvégzett koronavírusteszt alapján nem fertőző, illetve a betegségen átesett emberek szükség szerint bizonyítani tudják a teszt eredményét. Mindezt úgy, hogy az érzékeny egészségügyi adataik nem kerülhetnek illetéktelen kezekbe. A megoldás segíthet abban, hogy az intézmények, szolgáltatók és vállalatok a szükséges protokollokat hatékonyan alakíthassák ki.” – olvasható a goodid.net weboldalán, ahol részletesen bemutatásra kerül a friss fejlesztés.

A digitális személyazonosítással foglalkozó ID&Trust fejlesztését elsőként a Róbert Magánkórházban próbálják ki, ahol az elvégzett koronavírus tesztről egy ingyenes digitális igazolást állítanak ki. A megoldást minden érintett részére díjmentesen kínálják!

koronavírusteszt

Az eredmény értelmezése céljából magyarázó színkódokkal ellátott igazolás időveszteség nélkül kerülhet be az Androidon és iOS-en egyaránt futó GoodID mobil irattárca alkalmazásba, ezáltal mindenféle élethelyzetben érintésmentesen használható, hiteles, ellophatatlan és feltörhetetlen.

További információk a magyar fejlesztésről a 24.hu Tech rovatában is olvashatók.