Barion Pixel
Magánegészségügyi szolgáltatások elérhető áron!
LMDoki Magánegészségügy Mobilapplikáció

Röntgenidőpontok 20% kedvezménnyel az LMDoki Webappon is!

Röntgenidőpontok 20% kedvezménnyel az LMDoki Webappon is!

Röntgenidőpontok az Emineo Magánkórházban 20% kedvezménnyel! Egyre többen fedezik fel az LMDoki mobilapplikációt, amely már asztali számítógépről vagy notebook-ról is használható. Az LMdoki Webapphoz kattintson ide! A 3 napon belüli, lastminute gyermek röntgenvizsgálatok és a felnőtt röntgenvizsgálatok is legalább 3800 Ft-tal olcsóbban foglalhatók.

Érdemes letölteni a mobilalkalmazást is, hiszen nem tudható előre, hogy mikor lesz azonnal szükség rá. Az applikáció kevés helyet foglal a mobilon, egyszerűen frissíthető és ha már beváltottuk az ajándék kupont foglalási díj fizetésére használható kreditre, akkor azok később is felhasználhatók maradnak. Lehetőség van időpontfigyelés beállítására is, hogy applikáció értesítést küldjön, ha megfelelő időpont érkezik a rendszerbe.

Emineo információk a röntgenvizsgálattal kapcsolatosan: “Mire használják a röntgent? A röntgen a csontok és az ízületi elváltozások elemzésére, törések, ficamok diagnosztizálására alkalmas. A digitális technika lehetővé teszi, hogy lágyrészek árnyékait is vizsgáljuk. Mivel készülékünkkel a végtagtengelyek szögeltérései is mérhetők, ezért az alsó végtagi tengelyeltéréseket is pontosan meg tudjuk határozni. Az ízületek megtartásakor végzett felvételekkel az esetleges szalagsérüléseket tudjuk megállapítani. A test bármely részéről tudunk felvételt készíteni, és pácienseink a felvételeket CD lemezre írva megkapják, így az eredményeket bármilyen számítógépen elemezni lehet a későbbiekben.”