Barion Pixel
Magánegészségügyi szolgáltatások elérhető áron!
Magánegészségügy Tőkebefektetés

A Doktor24 felvásárolta a Da Vinci Magánklinikát

A Doktor24 felvásárolta a Da Vinci Magánklinikát

Az év első nagy bejelentése a magánegészségügyi piacon, és egyben az eddigi legnagyobb hazai felvásárlás is, hogy a Doktor24 és stratégiai partnere az Union felvásárolta a pécsi Da Vinci Magánklinikát.

„A felvásárlással elértük, hogy Magyarországon 4 millió ember maximum egy órán belül el tud jutni hozzánk. A Da Vinci Magánklinika a legnagyobb magánegészségügyi szolgáltató Budapesten kívül, professzionális orvosi minőséget képvisel, elérhető áron” – fogalmazott Lancz Róbert, a Doktor24 Medicina Zrt. vezérigazgatója.

A Pécs és környékén jól ismert, tekintélyes szakmai múltra visszatekintő intézmény jelenlegi modern központja 2011-ben nyílt meg, ahol igényes és modern környezetben 2 nagyműtő, 22 fekvőbetegágy, 2 szülőszoba, 18 szakrendelő és mintegy 120 orvos várja az ügyfeleket. 2021-ben járóbeteg ellátásban 39 0000 konzultációt és vizsgálatot, illetve 3200 műtétet végeztek el.

A Doktor24 2020 óta dinamikusan építi országos hálózatát: tatai Kastélypark Klinika, Svábhegyi Gyermekgyógyintézet, székesfehérvári Life Egészségcentrum, Doktor24 Multiklinika Dél-Budán, XIII. kerületi MOVE rehabilitációs és regenerációs központ, Doktor24 paksi járóbetegcentrum és most a pécsi Da Vinci Magánklinika.

További részleteket a felvásárlásról és a magyar állam szerepéről a Vienna Insurance Group Biztosítóban a Forbes cikkében olvashat.