Barion Pixel
Magánegészségügyi szolgáltatások elérhető áron!
Egyéb kategória Magánegészségügy Tőkebefektetés

Elindult a TritonLife Magánkórház Miskolc

Elindult a TritonLife Magánkórház Miskolc

A TritonLife Magánkórház Miskolc és a járóbeteg-ellátást, valamint komplex képalkotó diagnosztikai vizsgálatokat biztosító miskolci MacroKlinika összekapcsolódásával a teljes betegutat komplex módon kiszolgáló, integrált magánegészségügyi intézményrendszer kezdi meg működését. A Nemzeti Népegészségügyi Központtól elsőként kapott engedélyt ilyen jellegű intézmény Magyarországon!

A miskolci, északkelet-magyarországi régiót kiszolgáló TritonLife ellátási rendszerben 30 szakterületen csaknem 150 orvos látja el a betegeket, évi több mint 30.000 orvos-beteg találkozásra, évi 3-4000 műtétre, többezer képalkotó diagnosztikai vizsgálatra alkalmas kapacitással.

A TritonLife Magánkórház Miskolc hivatalos megnyitóján (a fotón jobbról balra haladva) Dr. Haraszti Péter, a TritonLife Csoport alapító-vezérigazgatója, Dr. Fábián Lajos, a TritonLife Csoport alapító-elnöke, Dr. Szabó Zsolt a TritonLife Magánkórház Miskolc orvosigazgatója, Szabó Gergely, a MacroKlinika ügyvezetője ismertette a 3 milliárd forintos befektetésből megvalósult projektet és a terveket. A Miskolci Egyetem részéről Dr. Lukács Andrea és Dr. Valikovics Attila üdvözölték a TritonLife új regionális szerepvállalását.

TritonLife Magánkórház Miskolc megnyitója

Az eseményről részletes sajtóanyag olvasható a Tritonlife.hu weboldalán.

Forrás: Tritonlife.hu

Szólj hozzá