Barion Pixel
Magánegészségügyi szolgáltatások elérhető áron!
Egészségügyi konferencia Magánegészségügy

Első egészségügyi konferenciánk

Első egészségügyi konferenciánk

Első egészségügyi konferenciánk LMDoki színekben a 2019. november 6-án a Marriott Hotel Budapest hotelben harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Portfolio Privat Health Forum volt.

„Folyamatos, kétszámjegyű árbevétel-növekedések, kitartóan szárnyaló kereslet, kapacitásbővítések, új klinikák, rendelők megjelenése, felvásárlások: a legnagyobb szolgáltatók – terveiket tekintve – nagyon optimisták a jövőre nézve, azonban a sorok között ki lehetett olvasni a kockázatokat.”

A magánegészségügyi szektorból érkező előadók színvonalas előadásai és a kerekasztal beszélgetések is megerősítették, hogy a digitalizáció, a modernizáció folytatása elengedhetetlen a terület fejlődése érdekében. A technológia, az internet, az okostelefonok és különböző okos eszközök elterjedése már 2019-ben előrevetítette, hogy a következő években ugrásszerűen növekedhet az ilyen platformokon futó alkalmazások felhasználóinak száma, teret adva a legújabb megoldásoknak az egészségügy területén is.

A mobiltelefonunk egyre inkább az életünk részévé válik, lehetőségünk lesz ennek segítségével kapcsolatba lépni az egészségügy szereplőivel is!

A konferencia beszámolója elolvasható a Portfólió üzleti portálon:
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20191108/orult-tempoban-a-magyar-maganegeszsegugy-de-hogyan-tovabb-406427