Barion Pixel
Magánegészségügyi szolgáltatások elérhető áron!
Egészségfejlesztés LMDoki

Örömmel támogattuk az Edurace Családi Terepfutást

Örömmel  támogattuk az Edurace Családi Terepfutást

2022. május 29-én került sor a 2. Mapei-Edurace Családi Terepfutó Napra a domonyvölgyi Lázár Lovasparkban. Óvodás, alsós, felsős és felnőtt kategóriákban 500 futó, a kísérőkkel és szervezőkkel együtt közel ezer fő töltötte csodás környezetben, sportolással, játékos feladatokkal, jó hangulatban a gyereknapi rendezvényt. Folyamatosan kerülnek fel az eseményen készült fotók és videók a szervező Edusport SE közösségi oldalára.

Az LMDoki csapata tavalyhoz hasonlóan idén is az előkészületekben, és a verseny napján is jelentős munkával járult hozzá az családi nap sikeréhez. Támogatóként az LMDoki app logója megjelent a terepfutó nap hirdetéseiben, a rajtszámon, az ajándék hátizsákon, a molinókon, az információs füzetben. Büszkék vagyunk, hogy sokan már ott a helyszínen letöltötték az applikációt. Ígéretünkhöz híven június végén minden versenyzőnek egy 500 Ft-os kuponnal kedveskedünk, amelyet az applikációba történő regisztrációt követően tud majd érvényesíteni és foglaláshoz felhasználni.

Egészségügyi témában fejlesztő vállalkozásként különösen fontosnak tartjuk minden életkorban a rendszeres testmozgást, és kiemelten ajánljuk a természetben, terepen történő gyaloglást, kocogást, futást, hiszen jó levegőn, izületkímélően végezhető el a sporttevékenység.
Ügyvezetőnk, mint távellenőrző, még az előkészítő időszakban futotta a 9 km-es távot és még egy kis ráadást Domonyvölgyben.