Barion Pixel
Magánegészségügyi szolgáltatások elérhető áron!
Magánegészségügy Tőkebefektetés

Új magánklinikák Budapesten

Új magánklinikák Budapesten

Duna Medical szülészeti központ Pesten

A Duna Medical Center – tovább bővítve szolgáltatási körét – 2021. szeptember 1-jén megnyitotta szülészeti központját. Szeretettel várják a várandós kismamákat, 3 különböző terhesgondozási és 3 szülészeti csomagot kínálva számukra.
Az alábbi kisfilm segítségével  megismerkedhetnek a központ vezetőivel és az ő hitvallásukkal, a fotók pedig megmutatják azt a környezetet, amelyben a leendő anyákat, családokat várjuk.
További részletekért kattintson


Doktor24 Multiklinika Budán

Hárommilliárd forintos beruházással elkészült a legújabb hazai magánkórház. A Budapest One irodaházban 3 ezer négyzetméteren nyílt meg a Doktor24 Multiklinika.  A diagnosztikát és prevenciós szolgáltatásokat is kínáló, felnőtt- és gyermekjáróbeteg-ellátó központot, valamint az integrált, sokszakmás sebészeti fekvőbeteg központot a Budapest One irodaház kifejezetten erre a célra tervezett, csúcstechnológiával felszerelt szintjein rendezték be.

„Olyan multiklinikát akartunk építeni, amely Bostonban, Hamburgban vagy akár Szingapúrban is megállná a helyét – fogalmazott Lancz Róbert vezérigazgató, hozzátéve, hogy koncepciójuk az angolszász országok gyakorlatát követi: 35 szakterületen látnak el gyermekeket és felnőtteket, s az ügyfeleket végigkísérik a teljes betegúton, a prevenciótól a rehabilitációig. 

Forrás: www.napi.hu

Budapest One Irodaház