Barion Pixel
Magánegészségügyi szolgáltatások elérhető áron!
Magánegészségügy Prevenció

A TritonLife megnyitotta első radiológiai képalkotó diagnosztikai centrumát Veszprémben

A TritonLife megnyitotta első radiológiai képalkotó diagnosztikai centrumát Veszprémben

A veszprémi székhelyű Partner Medical nevű társaság néhány hónapja történt akvizícióját követően, a TritonLife megnyitotta veszprémi képalkotó diagnosztikai centrumát is, ahol CT, MR, digitális röntgen és ultrahang diagnosztikát is végeznek.

“A már működő veszprémi TritonLife járóbeteg ellátó rendszerünket kiválóan kiegészíti a most átadott és pácienseink számára is elérhető korszerű veszprémi radiológiai diagnosztikai központunk. Ezzel újabb nagy lépést tettünk az Észak-Balatoni régió komplexebb kiszolgálása és ellátása érdekében.”

Haraszti Péter, a TritonLife alapító-vezérigazgatója
TritonLife

“A direkt digitális, kétdetektoros Röntgen berendezés, a legmodernebb General Electric 128 szeletes CT, a szintén GE MRI, speciális rekonstrukciós számítástechnikai rendszerünk, modern eRAD PACS rendszerünk segítségével közreműködünk a diagnosztikai várólisták rövidítésében is az egész régióban.”

Dr. Fábián Lajos, a TritonLife alapító-társtulajdonos elnöke
TritonLife Veszprém

“A belvárosi TritonLife Medical Center, valamint az új helyszínen megnyílt, 680 m2 -es TritonLife radiológiai központ, amely már 11 szakorvossal és 8 magasan képzett szakdolgozóval működik, lehetőséget ad nem csak a szakdolgozók és orvosok helyben tartására, de olyan diagnosztikai, sőt terápiás spektrumot is teremt, ami hiánypótló a régióban.”

Dr. Illésné Szilágyi Szilvia, a TritonLife veszprémi régióvezetője

A TritonLife Csoport hazánk egyik legnagyobb, leggyorsabban fejlődő, országosan terjeszkedő járó-, és fekvőbeteg ellátással, valamint laboratóriumi diagnosztikával foglalkozó magánegészségügyi szolgáltatója. 2022 végére 17,3 milliárd forint nettó árbevétel mellett intézményeiben már évi 1.800 gyermek látta meg a napvilágot, összességében már kb. évi 7.200 műtétet végeztek különböző szakterületeken, és 350.000 orvos-beteg találkozás történt szakorvosi intézményeikben. A TritonLife egész régiók járó-, egynapos és magán fekvőbeteg ellátásáért felel, mint pl. Budaörsön és környékén. Budapesten három nagy járóbeteg központjuk mellett az idén adják át harmadik kórházukat. Jelenleg 11, de év végére már 15 műtővel és hozzá tartozó ágykapacitással rendelkeznek csak a fővárosban és környékén. A csoport dinamikusan terjeszkedik vidéki nagyvárosainkban is, fokozatosan az egész országra kiterjesztve minőségcentrikus kiválósági központjainak működését, ahol lehet és erre nyitottság van, az állami ellátást is segítve, és azzal összhangban. Jelenleg már 6 magánkórház, 7 járóbeteg klinika, laborhálózat, és 1 új radiológiai diagnosztikai központ szolgálja a TritonLife csoport ügyfeleit.

Forrás: TritonLife sajtóközleménye – 2023.02.24.


Az LMDoki appllikációban folyamatosan elérhetők és foglalhatók kedvezményes árú radiológiai, ultrahang és MR vizsgálatok!