Barion Pixel
Magánegészségügyi szolgáltatások elérhető áron!
Egészségfejlesztés LMDoki

Mapei-Edurace Terepfutó Családi Nap támogatói vagyunk

Mapei-Edurace Terepfutó Családi Nap támogatói vagyunk

Büszkék vagyunk, hogy az EDUSPORT Sportegyesület szervezésében, Kiss Gergő háromszoros olimpiai bajnok bevonásával megrendezésre kerülő Mapei-Edurace családi sportnap támogatói lehetünk.

2021. június 27-én, a Domonyvölgyben található Lázár Lovasparkban több százan állnak majd rajthoz, hogy megmérettessék magukat a különböző terepfutó távokon. Óvodásoknak 500 méter, alsósoknak 1000 méter, felsősöknek 2000 méter, a családi vagy munkahelyi váltóknak 4 x 2000 méter , a komolyabb távok közül 6,5 vagy 12 kilométeres pálya választható.

Az egész napos eseményen ingyenes családi programok várják a sportolókat és kísérőiket: lovasbemutató, falusi udvar, állatsimogató, póni lovaglás, belépés a Lázáreumba, jóga- és tájfutás oktatás, strandröpi, tollas és közös focizás.

Számos multinacionális szponzor rendezvényei mellett sportegészségüggyel kapcsolatos hazai cégek is bemutatkoznak a versenyt követő programokon, így az Ensport, a Podisport és a Mitsportoljak.hu.

Részletes információk a családi napról itt olvashatók >>

A támogatóként rendelkezésünkre bocsátott 50%-os kedvezményes nevezéseket örömmel átadjuk az info@lmdoki.hu-ra igénylést küldőknek.