Barion Pixel
Magánegészségügyi szolgáltatások elérhető áron!
Egészségfejlesztés Közegészségügy

Térképen a magyar közegészségügy

Térképen a magyar közegészségügy

Reméljük, hogy a vírushelyzet megoldását követően elmondhatjuk, hogy minden szereplője sokat tanult belőle: jelentős fejlesztéseket indukált a magyar közegészségügy területén, különösen az elmaradott higiéniás területen és a kommunikációban.

Ilyen kommunikációs elemnek tekinthetők a koronavírussal kapcsolatos hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon megjelenített térképek. Sikerült látványosan, áttekinthetően megjeleníteni az összes állami egészségügyi intézményt: a fekvőbeteg ellátást nyújtó kórházakat (oltóközpontokat), a járóbeteg szakellátókat és a háziorvosokat.

Célunk, hogy a 2020-as év végére már az LMDoki magánegészségügyi partnerei is hasonló térképes formában váljanak kereshetővé az interneten.

A koronavírus terjedése ezen a nagyon látványos oldalon követhető az USA Maryland államában található John Hopkins University jóvoltából. A Baltimore-i magánegyetemnek kihelyezett oktatási központjai vannak Washingtonban, Szingapúrban és a vírus által jelenleg leginkább érintett Kínában és Olaszországban is.