Barion Pixel
Magánegészségügyi szolgáltatások elérhető áron!
Egészségügyi konferencia Magánegészségügy Praxismarketing

Nagy Magánpraxisnap 2022 konferencián jártunk

Nagy Magánpraxisnap 2022 konferencián jártunk

A Nagy Magánpraxisnap idei konferenciája 2022. november 11-én került megrendezésre a Magyar Tudományos Akadémia klubtermében. A lenyűgöző helyszínhez minőségi szakmai program párosult.

Az eseményen bemutatásra került egy újdonság, a TOP 30 legbefolyásosabb szereplő a magánegészségügyben kiadvány. A szereplőket olvasva, megtisztelő és örömünkre szolgál, hogy az LMDoki applikációt már a kiadványban helyet érdemlő egészségügyi szolgáltatók közül is használják.

A hat kerekasztal beszélgetés és a három esettanulmány meghallgatása mellett a szünetekben lehetőség jutott szakmai kapcsolatépítésre is.

A konferenciáról a Medical Online készített összefoglaló cikket Kedvez a Takács-csomag a magánszolgáltatóknak címmel.

A konferencia szereplői voltak megjelenésük sorrendjében: Straub Fanni (Foglaljorvost), Lengyel Lívia (TOP30 lapigazgató), Dr. Rékassy Balázs, Dr. Végh Attila, Karli Péter (Heal Partners), Lancz Róbert (Doktor24), Kovács Antal (Da Vinci), Leitner György (RMC Clinics), Dr. Takács Zoltán (Főnixmed), Dr. Börzsei-Knoll Veronika (Emineo), Dr. Mári Róbert (Wáberer MC), Dr. Babai László(Prima Medica), Dr. Tömösvári Noémi (Uránia MC), Pigler István (Integrity Magánklinika), Rausz Attila(FMedical), Szabó Gergely (Macroklinika), Dr. Major Tamás (NAP Rendelő & Orvosesztétikai és nőgyógyászati lézerközpont), Dr. Buda Bernadett (Medios Orvosi Központ), Bay Áron (Exact Match), Abonyi Zsolt (Inspira), Kiss András (BEK), Dr. Bánfalvi Péter (Dr. Bánfalvi Aranyér Központ), Bálint Ádám (Medoc).

A fotók forrása az eseményt szervező Praxis Akadémia, a TOP 30 kiadvány pedig ide kattintva vásárolható meg.